opšta stomatologija

Vaš osmeh, naš prioritet

opšta stomatologija

Vaš osmeh, naš prioritet

Vaš put do optimalnog oralnog zdravlja i osmeha sa samopouzdanjem

 

Mi smo posvećeni pružanju izuzetnih stomatoloških usluga našim cenjenim klijentima. Naš stručni tim stomatoloških profesionalaca koristi najsavremeniju tehnologiju i pristup usredsređen na pacijenta kako bi pružio širok spektar usluga.

Verujte nam da ćemo vam pomoći da postignete optimalno oralno zdravlje i samouveren osmeh.

Naše usluge

Dentalni turizam

Dentalni turizam odnosi se na praksu pacijenata koji dolaze u Beograd radi stomatoloških usluga. Beograd postaje sve popularnija destinacija za dentalni turizam zbog stručnosti stomatologa, modernih klinika i konkurentnih cena u odnosu na zapadne zemlje.

Endodoncija

Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi lečenjem i obnavljanjem unutrašnjosti zuba, posebno pulpne šupljine, kako bi se očuvala zubna struktura. Ova specijalnost uključuje postupak poznat kao endodontski tretman ili popularno „kanalno lečenje“.

Kompozitni ispuni

Stomatološki materijali, poznati kao kompozitni ispuni ili beli ispuni, koriste se za obnavljanje šupljina u zubima (karijesa). Ovi ispuni su napravljeni od kompozitnih smesa koje se stvrdnjuju svetlom, pružajući estetski prihvatljivu alternativu klasičnim amalgamskim ispunima.

Ortodoncija

Specijalnost Ortodoncije fokusira se na dijagnostiku i tretman nepravilnosti zuba i vilice. Ovo područje stomatologije koristi različite metode, uključujući tradicionalne bravice, prozirne aparate i retencije, kako bi se postigao optimalan položaj zuba, poboljšao zagrižaj  i estetika osmeha.

Parodontologija

Parodontologija se bavi proučavanjem i tretmanom bolesti desni i potpornog tkiva zuba radi očuvanja oralnog zdravlja. Ova grana stomatologije ima ključnu ulogu u održavanju dugoročnog oralnog zdravlja.

Izbeljivanje zuba

Postupak izbeljivanja zuba je metoda koja se primenjuje radi poboljšanja boje zuba, eliminisanja pigmentacija i smanjenja promena nastalih usled starenja ili konzumiranja određenih supstanci poput kafe ili duvana.

Specijalna ponuda

Saglasan sam da me Sky Dental Concept kontaktira preko Viber ili Whatsapp sa specijalnom ponudom