pitajte stomatologa

Pitajte Vašeg Odabranog Stomatologa

Minimum jednom dnevno pred spavanje treba prati zube radi optimalne nege zuba. A najbolje je prati zube i ujutru čim se probudite.

Ne preporučujemo našim klijentima da jedu 2-3 sata nakon zahvata pri kom je korišćena anestezija kako se ne bi ugrizli za jezik ili drugi deo unutar usta. Nakon dejstva anestezije možete najnormalnije da jedete.

Redovno pranje četkicom, korišćenje konca i antibakterijskih sredstava za ispiranje su ključni. Savetujemo i redovne stomatološke preglede.

Bol u ustima, desnima ili zubima može ukazivati na probleme. Preporučujemo posetu stomatologu za preciznu dijagnozu i tretman.

Koristite specifične paste za zube za osetljive zube i izbegavajte ekstremne temperature. Razgovarajte sa stomatologom o mogućim tretmanima.

Opcije uključuju profesionalno beljenje u ordinaciji ili korišćenje belila pod nadzorom stomatologa. Najbolje je da se posavetujete sa Vašim stomatologom.

Ukoliko nemate nikakve tegobe preporučujemo redovne preglede na svakih šest meseci kako biste održali oralno zdravlje i sprečili potencijalne probleme.

Da, možete zameniti izgubljene zube različitim stomatološkim rešenjima. Dentalni implantati su jedna od najtrajnijih opcija, ugrađujući titanijumske implantate u vilicu i postavljajući krunice na njih. Drugi izbori uključuju mostove koji se oslanjaju na susedne zube ili parcijalne proteze. Posetite stomatologa kako biste razgovarali o najboljoj opciji za vašu situaciju.

Imate pitanja?

Postavite pitanje vašem stomatologu [email protected]

Pozovite nas i postavite Vaše pitanje +381 60 3732888

Specijalna ponuda

Saglasan sam da me Sky Dental Concept kontaktira preko Viber ili Whatsapp sa specijalnom ponudom